dk-art

Home | BattlePlanets | KamiGazi | The Tower | Little Heroes League

Little Heroes League

Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΗΡΩΩΝ
(Little Heroes League)


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

ΤΥΠΩΣΤΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙ Α3 (ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΧΤΑ. ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΙΒΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΗΡΩΩΝ (ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ‘Η ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ‘Η ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟΙΒΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΑΧΤΑ.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΗΡΩΩΝ (ΚΕΦΑΛΙ) ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΡΑΒΑ ΚΑΡΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΑ ΗΡΩΑ (ΚΕΦΑΛΙ), ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΙΒΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ. ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ, ΕΝΩ ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΡΤΑ ΗΡΩΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΙΒΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ.


ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟΝΙΑ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ. ΦΙΓΟΥΡΕΣ 1/100 ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ AGE OF MYTHOLOGY ‘Η ΤΟ RISK ‘Η ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΛΟ «FIMO» ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΩΝ ΣΑΝ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΟΣΑ ΠΙΟΝΙΑ ΘΕΛΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΕΡΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΑΕΔΡΑ ΖΑΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΓΟΜΕΣ.


ΕΝΑΡΞΗ:

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΙΣΟΜΕΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ, ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ.

ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (ΓΡΑΦΕΙ «ΗΡΩΑΣ» ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΜΥΝΑ, ΚΙΝΗΣΗ, ΖΩΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ) ΕΝΩ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΡΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΙΒΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ.


ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ:

ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΗΡΩΑ (ΚΕΦΑΛΙ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ (ΚΑΡΔΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ (ΜΑΓΟΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ, ΙΠΠΟΤΗΣ, κτλ)
ΕΔΩ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΗΡΩΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΩΗ, ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΗΡΩΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΟΙ ΗΡΩΕΣ-ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΜΠΛΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΙΠΛΑ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ-ΧΡΗΣΤΕ ΜΑΓΕΙΑΣ.

ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΜΟΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ (ΔΕΞΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΡΤΑΣ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΖΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ (ΑΡΙΘΜΟΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (ΜΙΚΡΑ ΣΠΑΘΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ).

ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΚΟΝΤΙΝΗΣ Ή ΜΑΚΡΙΝΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΡΤΑΣ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΖΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ (ΑΡΙΘΜΟΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (ΜΙΚΡΑ ΣΠΑΘΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ). ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΜΑKΡΙΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.

ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΑΝΟΠΛΙΑΣ (ΣΩΜΑ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΠΟΤΑ + ΕΝΑ ΖΑΡΙ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ).

ΘΕΣΗ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ (ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ). ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ (ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΡΩΑ + ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ‘Η ΚΑΙ ΦΥΛΑΧΤΟ) ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ. ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ.

ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ (ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ). ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ 150 ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ‘Η ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ.

ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΑΧΤΑ. ΦΥΛΑΧΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΧΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ.


ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ 2 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΗΣ:

1.ΚΙΝΗΣΗ (ΚΑΤΩ ΚΑΡΤΑ)
2.ΚΟΝΤΙΝΗ ΜΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΔΕΞΙΑ ΚΑΡΤΑ)
3.ΚΟΝΤΙΝΗ Ή ΜΑΚΡΙΝΗ ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ)
4.ΕΜΠΟΡΙΟ
5. ΚΡΥΨΙΜΟ


1.ΚΙΝΗΣΗ:

ΕΝΑ ΖΑΡΙ + ΤΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΟΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΜΠΟΤΑ + ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΡΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΠΟΔΙΑ ‘Η ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟΥΣ. ΑΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΣΑ ΖΑΡΙΑ ΟΣΑ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ (ΑΠΟ 1 ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΧΡΙ 5 ΓΙΑ 4 ΚΑΡΤΕΣ: ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ, ΣΩΜΑ).ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ (ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ) ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ Ή ΠΑΓΙΔΕΣ Ή ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΚΑΡΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.


2.ΚΟΝΤΙΝΗ ΜΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΔΕΞΙΑ ΚΑΡΤΑ):

ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΤΑ 8 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ. ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΖΑΡΙΑ ΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ. ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΖΑΡΙΕΣ ΜΕ 5 Ή 6. ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ.

Η ΑΜΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ Η ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΣΑ ΖΑΡΙΑ ΟΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΡΤΑ ΣΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.

ΑΝ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 5 Ή 6 ΤΟΤΕ Ο ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 5 Ή 6 ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ 5 Ή 6 ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ.

ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ.

ΑΝ Ο ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 5 Ή 6 ΣΕ ΑΜΥΝΑ, ΤΟΤΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ.


3.ΚΟΝΤΙΝΗ Ή ΜΑΚΡΙΝΗ ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ):

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΥΡΟ. ΜΑΚΡΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ 8 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ Ο ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ +1 ΖΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.


4.ΕΜΠΟΡΙΟ

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ:
ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΒΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ,
ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΡΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΡΩΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ),
ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑ (ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΤΟΙΒΑ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΚΤΗ),
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΡΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ 30 ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ.


5.ΚΡΥΨΙΜΟ

ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ. ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙ 5 ‘Η 6 ΤΟΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΡΙΨΕΙ ΣΕ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ.


ΤΕΡΑΤΑ:

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΦΟΥ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΗΡΩΑ. ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΡΑΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΞΑΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΛΙ ΖΑΡΙΑ.

ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΖΩΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΡΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.

Ο ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ‘Η ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ (DUNGEON MASTER). ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, NA ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΟ HERO QUEST.

characterscards-1.jpg

charactercards-2.jpg

monsters-charms.jpg

character-sheets.jpg

board_09.jpg

board_07.jpg

board_05.jpg

board_03.jpg

board_01.jpg

board_08.jpg

board_06.jpg

board_04.jpg

board_02.jpg